Bandenservice

bandenapparatuur

Wij beschikken over moderne banden apparatuur waarmee wij banden tot en met 19" kunnen de/monteren en balanceren. De minimale wanghoogte welke wij kunnen monteren is '40'.

Ook voor het wisselen van uw zomer/winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u complete zomer/winterwielen hebben, dan kunnen wij deze ook voor u wisselen, dan hoeft u niet zelf langs de straat met een krik aan de slag.

Goedkope banden op internet gevonden? Van onderstaande lijst met bandenwebsites zijn wij montagepartner, maar als u ergens anders een mooi koopje vindt, dan kunt u ook bij ons terecht om deze banden te laten monteren. Neem dan contact met ons op voor een afspraak

Wij hebben geen apparatuur om motorwielen te de/monteren van de motor, daarom alleen motorbandenmontage op basis van aanleveren los wiel. De wielen worden, voor zover het mogelijk is, dynamisch gebalanceerd.

!!!LET OP!!! Door omstandigheden zijn wij vanaf 10 december 2022 voorlopig niet meer in de gelegenheid om bandenwerkzaamheden uit te voeren. Hou er rekening mee dat op vrijdag 9 december 2022 de laatste mogelijkheid is om banden te laten monteren.

Wij zijn montagepartner van:
allseasonsbanden.nl
autobanden-365.nl
autobandenmarkt.nl
bandenleader.nl
banden-pneus-online.nl
tirendo.nl
topbanden.com