Standalone motormanagement

Als u de motor van uw auto dusdanig ver heeft aangepast, of wellicht een motor uit een ander type auto heeft geplaatst, dan is deze meestal niet meer aan te sturen met de fabrieks ECU. Voor dit soort projecten kunt u bij ons terecht. Wij zijn de nederlandse dealer en erkend tuner van Motorsport Electronics® en van 1- tot en met 12 cilinder motoren is er een passend systeem om ook uw projectauto optimaal te laten presteren.


Motorsport Electronics is een fabrikant uit de UK. Naast verschillende motormanagementsystemen leveren ze ook nog tal van gerelateerde accessoires. Van high performance straatauto's tot all-out race- of rallycars, Motorsport Electronics heeft het perfecte systeem voor al uw tuning wensen.


Alle producten zoals aangeboden op de website van Motorsport Electronics kunnen wij leveren, inbouwen en met behulp van onze testbank afstellen.Inbouw ecu's met of zonder kabelboom

Wij leveren ook de service om ecu's in te bouwen, al dan niet met fabricage van een nieuwe kabelboom. Als uw project auto toe is aan een stand alone, vrij programmeerbaar systeem dan hebben wij vele jaren ervaring om u optimaal te adviseren wat u nodig heeft. Samen komen we tot een voor uw wensen geschikt systeem. Deze wordt dan door ons professioneel ingebouwd. Deze werkzaamheden gaan op werkplaatstarief en op uren nacalculatie.